Inget barn ska straffas för att de har en förälder som är arbetssökande!

– Alla barn ska få ta del av en förskoleverksamhet som stimulerar till både lärande, socialt samspel och språkutveckling. En arbetslös person ska ägna sin tid åt att söka jobb. Det är tydligt att barnens bästa förbises för att den moderatstyrda kommunledningen ska kunna börja sänka skatten år 2021, säger oppositionsrådet Gun Eriksson (S).

Alla barn ska få ta del av en förskoleverksamhet som stimulerar till både lärande, socialt samspel och språkutveckling. En arbetslös person ska ägna sin tid åt att söka jobb. Det är tydligt att barnens bästa förbises för att den moderatstyrda kommunledningen ska kunna börja sänka skatten år 2021 (som de skriver i sin budget!).

Istället för 30 timmar förskoletid för barn till arbetssökande så väljer alliansen att lägga 1 miljon kronor för utredning om införande av LOV (lagen om valfrihetssystem) och andra ideologiskt drivna anställningar. Oansvarigt.

I lokalmedia:

http://www.marsta.nu/startsidan/s-kritiska-till-reducerad-forskoletid/?fbclid=IwAR0lgM6qDENNhqfCPrs9JbESOQRsMFtu71MfC-TfHuRfmY0ycv89DopLbyA

facebook Twitter Email