För nya medlemmar

Hej och varmt välkommen! Som medlem i Socialdemokraterna i Sigtuna kommun har du möjlighet att delta på alla våra medlemsmöten, utbildningar och engagera dig politiskt för att förbättra Sigtuna kommun!

Kallelse till medlemsmöten får du via mailen. Om du har problem med att få din kallelse rekommenderar vi att du kollar ditt spam filter. Om detta inte fungerar kan du höra av dig till oss på någon av mailadresserna nedan.
För tillfället sker nästan alla våra medlemsmöten digitalt via plattformen zoom. För att delta på zoom klickar du bara på länken som vi bifogar i kallelsen när medlemsmötet är digitalt. Vill du veta mer om zoom kan du kolla på en instruktionsvideo om det här.

Om du har ett politiskt förslag eller vill komma i kontakt med vår styrelse eller någon av våra representanter kan du höra av dig till oss på:

Studier

En bra introduktion för dig som ny medlem är distriktets utbildningar. Där kan du träffa medlemmar från hela Stockholms län och lära dig om socialdemokraternas historia, ideologi och organisation. Om du vill se vilka utbildningar du kan anmäla dig till kan du trycka här. Vill du veta mer om distriktets studier kan du läsa om dem här.

Varmt välkommen!

Med vänliga hälsningar styrelsen!

facebook Twitter Email